Catering

Cateringia varten suosittelemme erityisesti valmiita menuita. Saatte kauttamme tapahtumaan kaiken aamiaistarjoilusta ja cocktailpurtavista aina hienoihin illallisiin asti.

Catering -palvelut Bank55 asiakkaille tarjotaan yhteistyössä Ravintolakolmion kanssa.

Saunamenu

Maistuvaa purtavaa saunan yhteyteen (min. 10 hlö)

  • Paistettuja bratwursteja, raakamakkaroita ja nakkeja
  • Talon perunasalaattia
  • Vihreää salaattia
  • Tuoretta leipää ja levitettä

25€/hlö sis. alv.

Classico- buffet

Perinteistä ja täyttävää (min. 10 hlö)

  • Perinteistä savulohi-perunalaatikkoa
  • Etikkapunajuurta
  • Vihreää salaattia
  • Tuoretta leipää ja levitettä

29€/hlö sis. alv.

Italia -buffet

Italian makuja (min. 10 hlö)

  • Insalata ”frutti di mare” -tulisesti marinoituja äyrijäisiä
  • Lohi-kapristartar
  • Valikoima italialaisia salameja
  • Parmankinkkua ja melonia
  • Buffalomozzarellaa, semi-dry tomaatteja ja basilikaa
  • Marinoituja oliiveja ja latva-artisokkaa
  • Gorgonzolaa ja viikunahilloketta
  • Vastapaistettua focacciaa
  • Tiramisu

49€/hlö sis. alv.

Scandinavia -buffet

Skandinaavisia herkkuja (min. 10 hlö)

  • Savustettuja ja tillimarinoituja muikkuja
  • Hiillostettua lohta ja savumätikastiketta
  • Paahdettua Hauhalan hanhenrintaa ja mustaherukkahiilloketta
  • Salaattia paahdetusta punajuuresta ja Peltolan Blue -juustosta
  • Pikkelöityjä kauden kasviksia
  • Sesongin vihreitä salaatteja ja sinappidressing
  • Leipävalikoima ja voita
  • Ylikypsää karitsanniskaa ja rosmariinikastiketta
  • Skånenperunaa
  • Mustikkakukko ja vaniljakreemiä

59€/hlö sis. alv.

Bank55 -buffet

Bankin oma herkkumenu (min. 10 hlö)

Alkuruoka

  • Chili- valkosipulimarinoituja jättikatkarapuja
  • Kylmäsavustettuja lohta ja basilikakastiketta
  • Paahdettua kananpojanrintaa kapristen kera
  • Buffalomozzarellaa ja semi-dry tomaatteja
  • Marinoituja oliiveja
  • Vihreää salaattia, tuoretta leipää ja levitettä

Pääruoka

  • Pariloitua häränfileetä, pippurikastiketta
  • Yrttien kera paahdettuja perunoita ja kauden vihanneksia

Jälkiruoka

  • New York -juustokakkua ja vadelmakastiketta

59€/hlö sis. alv.

Fine Dining Menu "1955"

Fine dining menu, lautasannoksina (min. 10 hlö, sisältää oman kokin)

  • Amuse bouche
  • Muikunmätiä Pieliseltä, perunaohukainen, tilli- Crème fraîche ja marinoitua punasupulia
  • Paahdettua siikaa, hummerilientä ja ”bouillabaisse” -vihanneksia
  • Paahdettua metsäkyyhkyä, tryffeli-perunapyreetä, eettisesti tuotettua hanhenmaksakastiketta ja vadelmaa
  • Valikoima suomalaisia pientilajuustoja, Åbyn kartanon kuminakeksejä ja omenaa
  • Suklaatrilogia

129€/hlö sis. alv.

BANK55

CATERING

Ota suoraan yhteyttä meihin, niin räätälöidään sopivat ruoat tilaisuuteenne. Järjestettävien tilaisuuksien miljöö ja kattaukset ovat tyylin mukaisia läpi linjan sekä tarjottavat mieleenpainuvia.