Kurssit

Laita kokoukseen, juhlaan tai illanviettoon kirsikka kakun päälle ja varaa tilan yhteyteen kurssi, josta jokainen nauttii.

Viskikurssi

Viski eli elämän vesi on kaadettu krogilasiin sinulle. Lähde kanssamme yhden illan kiertomatkalle Brittein saarien ja Walesin kautta Kanadaan. Tule maistelemaan tätä kultaista elämän eliksiiriä alan asiantuntijan Fredi Liliuksen johdolla. Räätälöimme seurueellenne tilaisuuteenne sopivan maistelupaketin sekä kerromme viskin valmistuksesta ja historiasta.

Viinikurssi

Kysy lisää ja pyydä tarjous:
info@bank55.fi
+358 40 1467335

BANK55

viskikurssi

”Whisky-Ilta työpaikan virkistysiltoihin tai kaveriporukoiden saunailtoihin. Koe mahtava ilta viskien parissa. Illan aikana saat tietoa viskin valmistuksesta sekä sen historiasta sekä luonnollisesti mauista ja tuoksuista. Fredi Lilius oli ennen standup-uraansa useita vuosia töissä kansainvälisellä alkoholialalla. Näiden vuosien aikana hän kouluttautui viskien osaajaksi ja kertoo niistä mielellään aiheesta kiinnostuneille. Iltoja voidaan räätälöidä teemoittain aina maailman eri viskeistä ja niiden eroavaisuuksista tiiviisiin single malt:ien vertailuihin.”

Pyydä tarjous sinulle räätälöidystä illasta omalla työpaikallasi tai haluamassasi tilassa.

info@bank55.fi
+358 40 1467335

kurssit

Kysy lisää

Kysy lisää kurssistamme ja tule ystäviesi kanssa nauttimaan illasta meille hyvän ruuan ja juoman parissa!