Vip Bartenders

Cocktailkurssi vie osallistujat uniikille audiovisuaaliselle matkalle cocktailien saloihin. Tastingissa pääset maistelemaan valitsemasi kategorian tuotteita ammattitaitoisen kouluttajamme opastamana.

Coctailkurssi

VIP Bartenders cocktailkurssi vie osallistujat uniikille audiovisuaaliselle matkalle cocktailien saloihin. Anna kurssimme upean videon, valon ja äänen luoman elämyksen kuljettaa teidät ammattilaisen johdolla ainutlaatuiseen seikkailuun.

tasting

Tastingissa pääset maistelemaan valitsemasi kategorian tuotteita ammattitaitoisen kouluttajamme opastamana. Tastingit voidaan järjestää Bank 55 tiloissa tai VIP Bartenders Studiolla. Maukkaat tastingit sopivat hyvin erilaisten illanviettojen ohjelmanumeroksi.

Baarit tapahtumiin

Viimeistele tapahtumasi teeman mukaan somistetulla baarilla; oli valintasi sitten klassinen cocktailbaari, brändibaari tai visuaalisesti säväyttävä teemabaari, on huomioarvo ja vieraiden viihtyvyys taattu!

Vip Bartenders

Coctailkurssi

Kursseilla käymme läpi valittujen drinkkien lyhyen historian, laadukkaiden raaka-aineiden mittasuhteet sekä valmistusmenetelmät viihdyttävällä tavalla – unohtamatta lopputuloksesta nauttimista.

Vastavalmistunut VIP Bartenders Studio sisältää 16 täysin varusteltua työpistettä, joka mahdollistaa jokaisen kurssilaisen osallistumisen omien juomien valmistukseen – oli se sitten ravistaen tai sekoittaen.

Neljä seikkailuntäyteisestä vaihtoehtoa:

Aikamatka | Matka maailmalle | Leffamatka | Matka tropiikkiin

Jokainen teemamatka sisältää kustomoidun audiovisuaalisen elämyksen ja kouluttaa valmistamaan neljä herkullista drinkkiä. Juomat voidaan valmistaa myös alkoholittomina!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

info@bank55.fi
+358 40 1467335

Vip Bartenders

Baarit

Klassinen cocktailbaari tuo tilaisuuteesi juhlavuutta, hienostunut juomavalikoima ylellisyyttä ja ammattitaitoiset, palvelualttiit baarimestarit lisäarvoa.

Brändibaari on loistava valinta tilaisuuteen, jossa halutaan korostaa identiteettiä ja vahvistaa yritys- tai työntantajamielikuvaa. Huomioimme brändibaarissa yrityksen visuaalisen ilmeen, värit ja logot aina baarin ulkoasusta henkilökunnan vaatetuksen kautta drinkkilistan värimaailmaan.

Teemabaari on itsessään näyttävä elementti, osa somistusta, osa juhlien tarinaa. Oli tilaisuutesi teema mikä tahansa karibiasta kasinolle tai vanhan ajan tunnelmista tulevaisuuteen, luomme sinulle visuaalisesti näyttävän, mieleenpainuvan vetonaulan joka viimeistelee juhlasi.

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

info@bank55.fi
+358 40 1467335

vip bartenders

Kysy lisää

Kysy lisää ja tule ystäviesi kanssa nauttimaan illasta hyvän ruuan ja juoman parissa!