Tilat

BANK55 on luksusta huokuva Sauna & Lounge juhla- ja tapahtumatila. Täydellinen valinta kun haluat tehdä vaikutuksen!

Sauna

lounge

keittiö

KONTTORI

Baari

Viinihuone

sauna

Uniikki kelohonka-sauna, jonne mahtuu löylyttelemään yhtä aikaa noin 13 henkeä.

Käsityönä tehdyt lankkulauteet viimeistelevät löylynautinnon samalla kun katsot suurelta tv-ruudulta haluamaasi ohjelmaa tai kuuntelet lempi musiikkiasi.

Saunan yhteydessä on myös pukeentumistila.

 

lounge

Alakerran kahdessa eri Lounge -tilassa mahtuu rennosti seurustelemaan. Molemmista loungeista löytyvät isot näytöt, tasokas äänentoisto, videotykki, valkokangas sekä tarvittaessa kokoustarvikkeet.

Lisäksi pitkän pöydän ääreen mahtuu helposti 12 henkilöä illastamaan. Jos teitä on enemmän voimme käyttää yläkerran tilaa illalliseen.

keittiö

Alakerran tiloistamme löytyy hyvin varusteltu keittiö sekä astiasto 20 hengelle.

Mikäli toivot tilaisuutesi catering-palvelua, se onnistuu helposti kauttamme vaikkapa kokin kera!

konttori

Yläkerran entinen konttoritila on avara, valoisa ja inspiroiva! Konttori sopiikin siksi mainiosti esimerkiksi tapahtumien järjestämiseen, koulutuksiin, kursseille ja työpajoihin.

Puitteet ovat laadukkaat. Konttorissa käytössäsi on:

-120 tuuman laadukas näyttö

-Genelecin äänentoisto koko tilassa

-Oma baari ja baarialue

-Pieni keittiö ja jääkaappi

-Ruokailutila ja istumapaikat 50 hengelle (+ astiasto!)

-Viinihuone/neuvotteluhuone (kursseille, palavereille jne).

Konttori taipuu mainiosti monenlaisiin tarpeisiin ja voitte järjestää esim. virallisemman osuuden päivästä yläkerrassa ja siirtyä sen jälkeen alakerran loungetiloihin saunomaan ja nauttimaan illasta.

Voitte nauttia konttorissa myös Show&Dinner tyyliin illasta: pitkien pöytien ääreen mahdutte ruokailemaan ja nauttimaan samalla esityksestä. Kysy meiltä lisää, saatte esiintyjät myös kauttamme!

baari

Yläkerran baariin voit luoda käden käänteessä oman baarin! Tuo haluamasi juomat ja tilaa kauttamme vaikka baarimestarit tapahtumaanne!

Baari toimii täydellisesti koko yläkerran konttorin palvelemiseen.

viinihuone

Yläkerran konttorin yhteydestä löytyy myös tyylikkäästi sisustettu viinihuoneemme. Tämä tila on täydellinen esimerkiksi palaverien, kurssin ja työpajojen järjestämiseen.

Viinihuoneen oven saa suljettua, mikäli haluaa osalle porukasta rauhaa kesken tapahtuman. Saat kauttamme myös esim. viini- ja viskikurssin!

Voimme järjestää tapahtumanne yhteyteen monipuoliset kokous- ja saunatarjoilut toiveidenne mukaisesti. Lähetäthän kyselyn ja kerrot enemmän tilaisuudestasi sekä teidän toiveista, niin suunnitellaan yhdessä juuri teidän näköinen tapahtuma. Tutustu myös järjestettäviin erikoisiltoihin.

Ohessa Bank55:n pohjapiirros.